• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • A coffee break that pays off

  Tjen penger på nett – arbeid hjemmefra

  Er du lei av å være lønnsslave og ta til takke med en begrenset inntekt? Da kan bli din egen sjef, tjene penger på nett og arbeide hjemmefra når du har lyst.

  Bestill møte online

  Du er bare et klikk unna «det gode liv»

  Noen av dere som leser denne siden er bare et klikk fra «det gode liv», en mer spennende livsstil fylt med fantastiske opplevelser. Vi har mange besøkende på nettstedet vårt hver eneste dag, og vi kan se daglig hvordan de svarer på tilbudene våre.

  av dem vi tar en uforpliktende samtale med om den nye karrieremuligheten til å formidle livsstilskonseptet vårt, velger «bare» å kjøpe produkter, opplevelser eller tjenester til en ekstremt gunstig pris.

  griper sjansen, får personlig salgstrening fra oss og utvikler seg til gode nettverkere som tjener ekstra penger ved siden av en annen jobb eller går på heltid.

  ser potensialet i network marketing, skaper seg en karriere og blir sin helt egen sjef og tjener penger på nett. Flere i teamet tillhører 5%. Gjør du?

  JEG ER KLAR FOR ACTION!
  Registrer meg gratis

  Ta styringen og bli din egen sjef

  Hvorfor trenger du å bli værende i den samme kjedelige jobben, der du MÅ stå opp hver morgen, når du kan ta styringen og bli din egen sjef hos oss? Vi bestemmer ikke hvor mye du gjør, men til gjengjeld belønner vi deg for det du gjør. Vi hjelper deg med å tjene ordentlig mye penger, hvis du er villig til å gi gass. Da kan du få akkurat det du går og drømmer om. Vi har behov for deg som ikke er redd for å ta tyren ved hornene, og som er klar til å gå gjennom ild og vann med «Become-a-Networker/Enjoy a Sip».

  Få en ekstra inntekt

  Det er en gullgruve å arbeide på nett. Hele verden er din arbeidsplass, og du kan nå alle kundene dine uansett hvor du befinner deg. Du får masse personlig frihet, du kan styre dine egne arbeidstider, og du får salgstrening fra de kompetente ekspertene våre, som ruster deg godt for at du skal lykkes. Og så bidrar deg til å utvikle deg personlig. Vi forhandlar et livsstilskonsept i verdensklasse, som virkelig gjør en forskjell for kunden.

  Vi er allerede et stort team av dedikerte nettverkere over hele verden

  Du finner oss i de fleste land i verden, og vi brenner alle for det vi gjør – nemlig å formidle vårt livsstilskonsept i verdensklasse uten dyre mellommenn.

  Derfor bør du si ja takk til vårt tilbud

  • Arbeid hjemmefra og tjen penger på nett
  • Få en ekstra inntekt eller arbeid fulltid
  • Ingen begrensninger på hvor mye du kan tjene
  • Større frihet i hverdagen
  • Mulighet for å bli din egen sjef

  JEG ER KLAR FOR ACTION!
  Registrer meg gratis

  Tjen penger på nett

  «Become-a-Networker/Enjoy a Sip» er et stort team av engasjerte og lidenskapelige, salgsdrevne folk som hver dag gjør sitt ytterste for å promotere et livsstilskonsept i verdensklasse. Vi arbeider tett sammen med et av de sterkeste nettverksfirmaene i hele Europa, og du får  hele VERDEN som din boltreplass. Vi har bruk for en networker som er like sulten på suksess som vi er, slik at vi kan skape vanvittige resultater for kundene våre. Hvis også du ønsker å tjene penger på nett og begynne på ditt nye eventyr, så er døren åpen hos oss.

  Full aktivitet

  Produkter, tjenester og livsstilskonsepter på nettet går som varmt hvetebrød – og det er en bratt vekstkurve som våre knalldyktige selgere hjelper til med å skape. Der er full aktivitet i bransjen vår, og vi har derfor bruk for noen som kan følge med i tempoet vårt. Har du drive, vilje og lyst til å tjene en solid sum penger, er «Become-a-Networker/Enjoy a Sip» et uuttømmelig pengetre der det bare fortsetter å falle kapital ned fra grenene. Skal de i lommene dine, eller skal vi la andre høste frukten?

  Få en solid ekstrainntekt

  Hos oss er det mulig å tjene riktig gode penger. Du kan sitter der hjemme på kontoret og formidle vår livsstilskonsept i særklasse til kvalitetsbevisste kjøpere som bare må ha de unike muligheter våre. Du vil delta i et nåværende og fremtidssikkert forretningseventyr – men det må jobbes for saken.

  Hvordan tjener du penger på det?

  Fordi vi selger godt og kan slett ikke finne stopp-knappen. Selgerne våre er helt ustyrlige, og vi legger ikke bånd på dem som lukter salg og penger. Så bli med oss – «Become-a-Networker» og tjen masse penger på nett. Det er ikke noen begrensning på hvor mye du kan tjene eller arbeide. Du styrer det helt og holdent selv. Du har ingen sjef som står og puster deg i nakken. Du passer deg selv og gir så mye gass at bankrådgiveren din snart ber om oppskriften på din suksess.