• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Dit nettverk med suksesstrategi
  kan bli ditt levebrød

  Tjen penger på nett – arbeid hjemmefra

  Er du lei av å være lønnsslave og ta til takke med en begrenset inntekt? Da kan bli din egen sjef, tjene penger på nett og arbeide hjemmefra når du har lyst.

  Bestill møte online

  Få en ekstra inntekt – tjen penger på nettet

  Mitt navn er René Soegaard. Jeg har arbeidet med network marketing siden 1993 og har hatt stor suksess siden den gang. Men det har ikke kommet av seg selv – og det vil det ikke gjøre for deg heller. Hvis du ønsker å være en del av mitt nettverk og tjene penger online, gir jeg deg muligheten til å formidle livsstilsprodukter av høy kvalitet til fornuftige priser.

  av dem jeg tar en uforpliktende snakk med om en ny jobb som formidler av livsstilsprodukter, velger å kjøpe produktene selv til en ytterst fordelaktig pris.

  tar jobben, får personlig salgscoaching av meg og utvikler seg til gode selgere som tjener ekstra penger ved siden av en annen jobb eller jobber fulltid med å selge på egen hånd.

  ser potensialet i network marketing, skaper seg en karriere og blir sin helt egen sjef og tjener penger på nett. Jeg hører selv til de 5 %. Gjør du?

  Ta styringen og bli din egen sjef

  Hvorfor trenger du å bli værende i den samme kjedelige jobben, der du MÅ stå opp hver morgen, når du kan ta styringen og bli din egen sjef hos oss? Vi bestemmer ikke hvor mye du gjør, men til gjengjeld belønner vi deg for det du gjør. Vi hjelper deg med å tjene ordentlig mye penger, hvis du er villig til å gi gass. Da kan du få akkurat det du går og drømmer om. Vi har behov for deg som ikke er redd for å ta tyren ved hornene, og som er klar til å gå gjennom ild og vann for Become a Networker.

  Få en ekstra inntekt

  Det er en gullgruve å arbeide på nett. Hele verden er din arbeidsplass, og du kan nå alle kundene dine uansett hvor du befinner deg. Du får masse personlig frihet, du kan styre dine egne arbeidstider, og du får salgstrening fra de kompetente ekspertene våre, som ruster deg godt for at du skal lykkes. Og så bidrar deg til å utvikle deg personlig. Vi selger noen av verdens beste produkter innen livsstil og helse, som gjør en forskjell for kunden.

  Derfor bør du si ja takk til mitt tilbud

  • Arbeid hjemmefra og tjen penger på nett
  • Få en ekstra inntekt eller arbeid fulltid
  • Ingen begrensninger på hvor mye du kan tjene
  • Større frihet i hverdagen
  • Mulighet for å bli din egen sjef

  ER DU INTERESSERT?
  Hvis ja, så kan du kontakte meg

   

  Tjen penger på nett

  “Become a Networker” er et stort team av engasjerte og lidenskapelige, salgsdrevne folk som hver dag gjør sitt ytterste for å promotere helse- og livsstilsprodukter i verdensklasse. Vi arbeider tett sammen med et av de sterkeste nettverksfirmaene i hele Europa, og du får derfor hele EU som din boltreplass. Vi har bruk for en networker som er like sulten på suksess som vi er, slik at vi kan skape vanvittige resultater for kundene våre. Hvis også du ønsker å tjene penger på nett og begynne på ditt nye eventyr, så er døren åpen hos oss.

  Full aktivitet

  Produkter innen helse og livsstil går som varmt hvetebrød – og det er en bratt vekstkurve som våre knalldyktige selgere hjelper til med å skape. Der er full aktivitet i bransjen vår, og vi har derfor bruk for noen som kan følge med i tempoet vårt. Har du drive, vilje og lyst til å tjene en solid sum penger, er «Become a Networker» et uuttømmelig pengetre der det bare fortsetter å falle kapital ned fra grenene. Skal de lommene dine, eller skal vi la andre høste frukten?

  Få en solid ekstrainntekt

  Hos oss er det mulig å tjene riktig gode penger. Du kan sitter der hjemme på kontoret og formidle helse- og livsstilsprodukter i særklasse til kvalitetsbevisste kjøpere som bare må ha de unike produktene våre. Du kommer til at selge produkter innen fitness, pleie, helse, aloe vera og anti-age, som er noen av våre mest populære nisjer. Men man må arbeide for det.

  Hvordan tjener du penger på det?

  Fordi vi selger godt og kan slett ikke finne stopp-knappen. Selgerne våre er helt ustyrlige, og vi legger ikke bånd på dem som lukter salg og penger. Så bli med oss – «Become a Networker» og tjen masse penger på nett. Det er ikke noen begrensning på hvor mye du kan tjene eller arbeide. Du styrer det helt og holdent selv. Du har ingen sjef som står og puster deg i nakken. Du passer deg selv og gir så mye gass at bankrådgiveren din snart ber om oppskriften på din suksess.