• Dansk
 • English
 • Svenska
 • Deutsch
 • Norsk Nynorsk
 • Español
 • A coffee break that pays off

  Tjen penger ved å jobbe hjemmefra i Asia

  Hei du der! Er du vår nye superselger som drømmer om å tjene penger og jobbe hjemme i Asia? Da har vi den perfekte jobben for deg. Vi lærer deg å selge sand i Sahara og gi deg noen salgsteknikker som kundene ikke kan motstå. Bli en del av “Become-a-networker/Enjoy a Sip” og hjelpe oss med å formidle et livsstilsbegrep i verdensklasse. Vi garanterer deg mye frihet og fortjeneste, men det krever at du er villig til å jobbe hardt for det. Så kommer suksessen og pengene også!

  Å jobbe hjemmefra gir deg:

  Personlig frihet i arbeidet ditt

  En ekstra inntekt hver måned

  Fleksibel arbeidstid

  Salgstrening fra våre salgseksperter

  Personlig utvikling og nye opplevelser

  Spennende jobb med nye muligheter

  Ikke mer å snakke - start nå

  Få fleksibel arbeidstid og solid inntekt

  Når du jobber hjemmefra og tjener penger på nettet, gir det deg mye frihet. Du kan blant annet organisere din egen hverdag slik at du praktisk talt kan jobbe når du vil. Du får en solid inntekt hvis du gjør det bra – og du utvikler deg profesjonelt og på et personlig nivå. Arbeid hjemme i Asia og være i kontakt med kunder over hele verden. Vi jobber med et kompetent nettverk over hele verden, og kundene våre har ingen geografiske grenser. Derfor er det heller ingen grense for hvor mye du kan tjene på å jobbe hos oss.

  Vi trener deg til å bli best

  Når du blir en del av “Become-a-networker/Enjoy a Sip”, blir du en del av et team som er klar til å jobbe hardt for å skape resultater. Du må være like arbeidsvillig og resultatorientert og salgsdrevet som vi er – da lover vi deg gull og grønne skoger. Du kan faktisk sitte på leiligheten din og tjene alle pengene du har tid og lyst til. Vi har ikke noe tak, og hvis du ikke har noen stoppestopp, kan du virkelig realisere dine villeste drømmer hos oss. Vi har noen av de mest talentfulle mentorene tilknyttet, hvis eneste formål er å trene deg til å bli best.

  Få en jobb med fart over hele feltet

  Liker du å være opptatt og stadig lære nye ting, vi har den perfekte jobben for deg. Arbeid hjemmefra i Asia, og bli den beste i jobben din. Vi motiverer og skaper spenning hos folket vårt og gir dem den ultimate gulroten. Penger er ikke alt, men hvis du får nok av det, begynner det å lokke så mye at du ikke i det hele tatt kan gi slipp på dem igjen. Vi gir deg muligheten til å få en jobb der du ikke kjeder deg og der det er mye tempo. Du vil jobbe med vårt store nettverk for å utstyre våre mange kunder og potensielle kunder med de beste shoppingmulighetene på markedet.

  Det er så enkelt:

  1. Registrer deg gratis

  Vi tar en uforpliktende snakk om alternativene dine med oss. Her får du spennende nyheter om bransjen.

  2. Bekreftelse

  Du vil motta en bekreftelse med ID-nummeret ditt, samt en invitasjon til et webinar med oss ​​via e-post.

  3. Samtale

  Etter webinaret vil du ha en samtale med en av partnerne fra Enjoy a Sip teamet, og bli klokere om alternativene dine hos oss.

  4. Kom i gang

  Ta ditt første, lille skritt inn i en spennende verden, med personlig utvikling, økonomisk frihet og forretningseventyr er stikkord.